Algemene informatie

Datum
Donderdag 5 oktober 2017

Locatie
Jaarbeurs Utrecht
MeetUp Beatrixgebouw
Jaarbeursplein (ingang Croeselaan 6)
3521 AL Utrecht
Bekijk de route

Inschrijfmogelijkheden
€450,- p.p. bij deelname van 1 persoon van één organisatie
€375,- p.p. bij deelname van 2 personen of meer van één organisatie

Direct inschrijven

> Kort voor het event sturen we je een e-mail met de laatste praktische informatie en een routebeschrijving.
> De genoemde prijzen zijn inclusief koffie en thee tijdens de pauzes en de netwerkborrel en exclusief BTW.

Partners/exposanten
Wil je tijdens deze dag jouw organisatie onder de aandacht brengen?
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met:

Nynke Vlaskamp
nynkevlaskamp@vakmedianet.nl
06 - 12 74 56 62

Contact
Voor vragen over de afhandeling van jouw inschrijving kun je contact opnemen met onze klantenservice via 088-58 40 401 of aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Betaling
Je ontvangt direct na aanmelding een factuur. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst te worden voldaan. Indien jouw organisatie met inkoopfacturen werkt dan kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Annuleringsvoorwaarden
De inschrijving is alleen schriftelijk te annuleren. Je kunt tot uiterlijk vier weken voor het congres kosteloos annuleren. In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van een het congres is afnemer 25% van het inschrijfgeld (inclusief, indien van toepassing, het horeca-arrangement) verschuldigd. Meld je je binnen twee weken voor aanvang af, of ben je afwezig zonder annulering? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag inclusief, (indien van toepassing, het horeca-arrangement) te berekenen. Je kunt bij verhindering natuurlijk altijd een vervanger van jouw inschrijving gebruik laten maken. Annuleringen of plaatsvervangers kun je doorgeven via aanmeldingenevents@vakmedianet.nl.

Kortingscodes

Kortingscodes worden na registratie niet meer verwerkt.

Voorwaarden
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet BV, gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

Organisatie
Het Congres Talent & Performance Management wordt georganiseerd door Vakmedianet B.V.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.