Sessies

Keuzesessie 1 1
13:45 - 14:45

Beproefde theorieën van performance management

Een sessies over effectief performance management en de succesvolle inzet daarvan. Maar hoe pakt HR de leidende rol? Hoe krijg je lijnmanagers en medewerkers mee? Advies aan de hand van succesvolle voorbeelden en beproefde theorieën.

Ber Damen

Ber Damen (1961) is COO van Berenschot Groep. Hij is professioneel, commercieel en operationeel verantwoordelijk voor alle adviesactiviteiten van Berenschot op de Nederlandse markt en geeft leiding aan 350 medewerkers. Naast zijn managementtaken, voert hij strategische adviesopdrachten uit op het gebied van organisatieverandering en leiderschapsontwikkeling, zowel in de publieke als in de private sector. Tevens is hij als lector – voor de master in HRM – verbonden aan de hogeschool Avans+.

Keuzesessie 1 2
13:45 - 14:45

De kracht van de onderlinge werkrelatie

Doelen worden behaald door mensen. Veelal is er informatie beschikbaar over individuele- en team performance, echter is de onderlinge samenwerking met de directe collega’s (in een team) van doorslaggevende betekenis of deze doelen gehaald worden. Zou het niet ideaal zijn om vooraf ook de werkrelatie tussen individuen inzichtelijk te hebben om hiermee het maximale uit de onderlinge relatie te kunnen halen? Als het ware de gebruikershandleiding tussen 2 professionals.

In deze sessie gaan we, interactief en met voorbeelden, in op de onderlinge werksituaties. We laten zien hoe het maximale uit onderlinge werkrelaties te halen. Dit doen wij door middel van het online Relatie model, dat te gebruiken is om onderlinge werkverhoudingen tussen personen, te verbeteren of op te lossen.

George van Ederen

George van Ederen – Managing Director L&D Support Nederland - afgestudeerd Veranderkundige en onder meer als consultant werkzaam geweest voor diverse (overheids)organisaties bij organisatieveranderingstrajecten. De behoefte om vanuit verandertrajecten de factor mens nog veel centraler te stellen. Vervolgens gaan werken bij L&D Support dat met haar eigen ontwikkelde talentenmeting objectief inzicht geeft in vragen over individuele, relatie, groep en organisatie talenten van mensen in bedrijfsleven, overheid, onderwijs en sociale domein.

Rob Daamen

Rob Daamen is reeds 30 jaar actief in de wereld van personeel. Hierin zijn recruiten, aannemen en inhuren expertises die hij zich eigen heeft gemaakt. Het recruiten heeft zich zelfs gericht op scouting (lees recruiten) van talentvolle voetballers voor de Engelse voetbalmarkt. Een belangrijke rode draad in die 30 jaar is de werkrelatie geweest tussen personen onderling. Inmiddels is Rob overgestapt naar L&D Support Nederland, leverancier van metingen en rapportages waar zijn kennis en kunde goed inzetbaar is en hij mede daardoor een bijdrage kan leveren aan het gebruik en verdere ontwikkeling van de producten.

Keuzesessie 1 3
13:45 - 14:45

Continue feedback: de hartslag van elke wendbare organisatie en de basis van talentontwikkeling

Het is een prachtig eindplaatje: medewerkers die pro-actief continu feedback uitwisselen met elkaar en zelf aan het roer staan van hun eigen ontwikkeling. Maar niet elke organisatie is daar al, sterker nog: organisaties worstelen vaak om hier stappen in te zetten. Een open feedbackcultuur is de basis voor talent ontwikkeling in elke wendbare organisatie. In deze sessie gaan we dieper in op het fenomeen 'continue feedback'. Leer van ervaringen, krijg praktische tips en best practices om je op weg te helpen. Je gaat naar huis met de eerstvolgende stap die past bij waar jouw organisatie staat. Op die manier bouw je aan een open èn ontwikkelgerichte feedbackcultuur. Dus ook als jullie al een heel eind op de goede weg zijn, is dit een sessie die je zeker niet wilt missen!

Iris Zonneveldt

Iris Zonneveldt is de CEO & Founder van TREAMS. Iris schudt de HR-tech wereld op met intelligente HR software voor continuous performance, learning & feedback, en is daarom recentelijk genomineerd als een van de 25 'Next women to watch'. Met een heldere visie weet ze prachtige klanten te binden en bouwt ze haar bedrijf verder uit. Klanten zijn tevreden, medewerkers groeien hard. Een bedrijf dat futureproof is!

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.