Sprekers

Ber Damen

Ber Damen

Ber Damen (1961) is COO van Berenschot Groep. Hij is professioneel, commercieel en operationeel verantwoordelijk voor alle adviesactiviteiten van Berenschot op de Nederlandse markt en geeft leiding aan 350 medewerkers. Naast zijn managementtaken, voert hij strategische adviesopdrachten uit op het gebied van organisatieverandering en leiderschapsontwikkeling, zowel in de publieke als in de private sector. Tevens is hij als lector – voor de master in HRM – verbonden aan de hogeschool Avans+.

Sessies

 
Christel van der Werff

Christel van der Werff

Christel van der Werff (Senior Adviseur, HFMtalentindex) kent door haar verschillende HR functies bij uitstek de uitdagingen van HR op het gebied van Assessment, Learning & Development, Management Development en Successionplanning. De afgelopen jaren adviseert zij voornamelijk grote (inter)nationale organisaties over de inzet van online assessments, Performance Management en Talent Analytics. Juist door haar brede ervaring is zij een strategische sparringpartner, waarbij zij de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling niet uit het oog verliest.

Sessies

 
George van Ederen

George van Ederen

George van Ederen – Managing Director L&D Support Nederland - afgestudeerd Veranderkundige en onder meer als consultant werkzaam geweest voor diverse (overheids)organisaties bij organisatieveranderingstrajecten. De behoefte om vanuit verandertrajecten de factor mens nog veel centraler te stellen. Vervolgens gaan werken bij L&D Support dat met haar eigen ontwikkelde talentenmeting objectief inzicht geeft in vragen over individuele, relatie, groep en organisatie talenten van mensen in bedrijfsleven, overheid, onderwijs en sociale domein.

Sessies

 
Iris Zonneveldt

Iris Zonneveldt

Iris Zonneveldt is de CEO & Founder van TREAMS. Iris schudt de HR-tech wereld op met intelligente HR software voor continuous performance, learning & feedback, en is daarom recentelijk genomineerd als een van de 25 'Next women to watch'. Met een heldere visie weet ze prachtige klanten te binden en bouwt ze haar bedrijf verder uit. Klanten zijn tevreden, medewerkers groeien hard. Een bedrijf dat futureproof is!

Sessies

 
James Smith

James Smith

James Smith werkt als trainer en adviseur bij Youngworks. Vanuit een passie voor de persoonlijke groei van jongeren geeft hij lezingen, trainingen en workshops over de sociaal-emotionele en cognitieve ontwikkeling van jongeren in relatie tot motivatie en talentontwikkeling. Ook coacht en traint hij jongeren al een aantal jaar succesvol in hun zoektocht naar zingeving en leiderschap. Deze praktijkervaring aangevuld met de nieuwste inzichten en actuele kennis vanuit Youngworks, deelt hij graag met professionals die met jongeren werken. Altijd met de praktische toepassing voorop: wat beweegt jongeren en hoe krijgen we jongeren in beweging?

Sessies

 
Joanneke Krämer

Joanneke Krämer

Joanneke Krämer is baanbreker, trainer en coach bij downsideup. Ze startte van jongs af aan projecten om ervaring en talent aan elkaar te koppelen en ontdekte dat je alleen in actie moet komen als er een vraag is (én dat je het beste resultaat krijgt als je niet doet wat er gevraagd wordt). Daarnaast is ze stuurvrouw op een tweemast-zeilschip op de zeeën rond Scandinavië.

Sessies

 
Mirjam Baars

Mirjam Baars

dr. Mirjam Baars, MBA is arbeids- en organisatiepsycholoog en onderwijskundige. Ze is directeur van onderzoeksbureau SatisAction en kerndocent bij Avans. Gepromoveerd op onderzoek naar leren in organisaties. Zij is de grondlegger van de NRC CarrièreTalent Monitor. Haar onderzoek naar talentontwikkeling is toonaangevend op dit terrein.

Sessies

 
Ralf Knegtmans

Ralf Knegtmans

Ralf Knegtmans is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry, en schrijver ‘Agile Talent’. Voor zijn carrière bij De Vroedt & Thierry was Ralf Knegtmans actief als commercieel directeur van een beursgenoteerd Amerikaans bureau op het terrein van flexibele arbeid. Knegtmans studeerde rechten in Amsterdam. Daarnaast volgde hij postacademisch onderwijs aan Nyenrode Business Universiteit (bedrijfskunde) en aan het IMD te Lausanne (marketing).

Sessies

 
Rob Daamen

Rob Daamen

Rob Daamen is reeds 30 jaar actief in de wereld van personeel. Hierin zijn recruiten, aannemen en inhuren expertises die hij zich eigen heeft gemaakt. Het recruiten heeft zich zelfs gericht op scouting (lees recruiten) van talentvolle voetballers voor de Engelse voetbalmarkt. Een belangrijke rode draad in die 30 jaar is de werkrelatie geweest tussen personen onderling. Inmiddels is Rob overgestapt naar L&D Support Nederland, leverancier van metingen en rapportages waar zijn kennis en kunde goed inzetbaar is en hij mede daardoor een bijdrage kan leveren aan het gebruik en verdere ontwikkeling van de producten.

Sessies

 
Rogier Elshout

Rogier Elshout

Rogier Elshout is professioneel debatleider, presentator en dagvoorzitter. Hij helpt programma’s te ontwikkelen die recht op het doel afgaan, het liefst dwars door heilige huisjes. Door zijn energie gaat het debat in volle vaart en door zijn enthousiasme doet iedereen mee. Daarnaast is hij trainer.

Sessies

 
Shirin Mirachor

Shirin Mirachor

Shirin Mirachor is creatief strateeg en expert van de zogenoemde ‘Millennial Generation’, geboren tussen 1980 en midden jaren 90. Shirin Mirachor, zelf Millennial, adviseert marketeers en beleidmakers over hoe zij deze generatie het beste kunnen bereiken, en helpt hen meer vat te krijgen op deze moeilijk te grijpen doelgroep. Daarnaast doceert ze o.a Branding en Creative Concept Design aan het TIO, en is ze nauw betrokken bij de minor Globalization & New Media aan de Kunstacademie Maastricht als gastdocent en coach.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.